Fostul director al SIS, Vasile Botnari, rămâne sub control judiciar
Full Article 50 second read

Fostul director al SIS, Vasile Botnari, rămâne sub control judiciar

Fostul director al Serviciului Informații și Securitate, Vasile Botnari, rămâne sub control judiciar. Decizia a fost luată astăzi, 27 septembrie, de magistrații Curții de Apel Chișinău, care au menținut decizia primei instanțe. Decizia este irevocabilă. Informația a fost confirmată pentru NM de procurorul general interimar, Dumitru Robu.

„Magistrații Curții de Apel Chișinău au examinat astăzi recursurile avocaților și a procurorului asupra încheierii Judecătoriei Ciocana prin care lui Vasile Botnari i-a fost înlocuită măsura preventivă din arest la domiciliu în liberarea provizorie sub control judiciar. Ambele recursuri au fost respinse”, a declarat Dumitru Robu.

Amintim că ex-directorului SIS este vizat în cadrul unei cauze penale, pornite pe faptul îmbogățirii ilicite, săvârșite de o persoană cu funcție de demnitate publică.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: