Fostul jucător al lui Juventus, Dani Alves, a fost reținut. Ar fi violat o tânără într-un club de noapte
Full Article 50 second read

Fostul jucător al lui Juventus, Dani Alves, a fost reținut. Ar fi violat o tânără într-un club de noapte

Fostul jucător al lui Juventus, Barcelona și PSG se confruntă cu probleme mari în Spania, unde a fost reținut de poliție pentru acuzația că a agresat sexual o femeie la sfârșitul anului trecut, scrie HotNews.

Brazilianul a dat pe 20 ianuarie declarații despre incidentul din clubul de noapte Sutton din Barcelona, iar poliția l-a reținut și îl va transfera la tribunal, unde judecătorii îi vor decide soarta.

Cel mai probabil, Alves va fi eliberat sub acuzație.

Femeia a reclamat că fotbalistul celor de la Pumas a atins-o în zonele intime, după care și-a anunțat prietenii și au decis să apeleze la poliție.

Dani Alves a părăsit incinta clubului înainte de sosirea agenților de securitate și a negat orice fel de agresiune.

În vârstă de 39 de ani, internaționalul brazilian are 118 selecții și 8 goluri pentru Selecao, cu care a participat la Campionatul Mondial din Qatar în 2022.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: