FOTO Accident la Edineț: 5 persoane au fost transportate la spital, una din ele a decedat
Full Article 2 minutes read

FOTO Accident la Edineț: 5 persoane au fost transportate la spital, una din ele a decedat

O adolescentă în vârstă de 16 ani a decedat la spital, urmare a unui accident rutier din raionul Edineț. Polițiștii susțin că automobilul în care se afla tânăra s-a inversat într-un șanț, în rezultat – 5 persoane au ajuns la spital. 

Accidentul a avut loc în seara zilei de 31 iulie, în jurul orei 20:45, la ieșire din localitatea Gordineștii Noi, raionul Edineț.

Potrivit reprezentanților Poliției Republicii Moldova, 5 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, una dintre ele decedând ulterior la spital.

La fața locului, din cercetările preliminare, polițiștii au constatat că un tânăr de 20 de ani, conducând un Mitsubishi Lancer, având ca pasageri alte patru persoane, ajungând într-o curbă deosebit de periculoasă nu ar fi ținut cont de situația rutieră (traseu umed), a pierdut controlul asupra volanului, a derapat de pe partea carosabilă a drumului, apoi s-a inversat într-un șanț de scurgere a apei pe stânga direcției de deplasare”, susțin reprezentanții Poliției.

Se menționează că în urma accidentului, șoferul și pasagerii cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, toți locuitori ai raionului Edineț, au fost transportați la Spitalul raional Edineț pentru îngrijiri medicale.

În urma traumelor primite, o adolescentă de 16 ani a decedat.

Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatul la alcool a ieșit negativ. Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, au declarat reprezentanții Poliției.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: