(FOTO) Chișinăul îmbracă straie de sărbătoare. Astăzi va fi inaugurat Târgul de Primăvară
Full Article 50 second read

(FOTO) Chișinăul îmbracă straie de sărbătoare. Astăzi va fi inaugurat Târgul de Primăvară

Primăria municipiului Chișinău anunță că Târgul de primăvară va fi inaugurat pe 11 februarie, începând cu ora 16:00. Evenimentul se va desfășura în Piața Marii Adunări Naționale, în fiecare zi până pe 12 martie.

Târgul de primăvară va fi inaugurat cu un concert al trupei Brio Sonores.

În Piața Marii Adunări Naționale vor fi zone foto și zone de distracții pentru copii, iar în căsuțele amenajate va fi posibil de cumpărat cadouri pentru cei dragi și alte produse ale producătorilor autohtoni.

Tot în Piața Marii Adunări Naționale se vor vinde tradiționalele mărțișoare.

Târgul va activa în fiecare zi, de la 10:00 până la ora 23:00. Potrivit lui Ceban, în zilele de 23 și 24 februarie în zonele de distracții va fi sistată activitatea.

(FOTO) Chișinăul îmbracă straie de sărbătoare. Astăzi va fi inaugurat Târgul de Primăvară


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: