(FOTO) Chișinăul s-a înfrățit cu Suceava. Ceban, Năstase și alți consilieri au plecat în România
Full Article 2 minutes read

(FOTO) Chișinăul s-a înfrățit cu Suceava. Ceban, Năstase și alți consilieri au plecat în România

Primarul capitalei Ion Ceban a semnat acordul de înfrățire a Chișinăului cu municipiul Suceava. La evenimentul care s-a desfășurat, pe 27 noiembrie, în România, au participat mai mulți consilieri municipali de la Chișinău, inclusiv Andrei Năstase.

Ion Ceban a semnat acordul de înfrățire împreună cu primarul Sucevei, Ion Lungu. Edilii au menționat că urmează mai multe proiecte comune. Documentul prevede schimb de experiență în domeniile învățământ, cultură, sport și turism.

„Acordul prevede consolidarea relațiilor de cooperare și promovare în comun a unor proiecte de dezvoltare comercial-economică între orașe, de obținere a finanțărilor pentru derularea unor programe privind protecția mediului, serviciilor edilitare, precum și organizarea schimburilor de experiență și bune practici în domeniul medical, în scopul familiarizării reciproce cu noile tehnologii în sfera proceselor de diagnosticare și tratament”, a menționat Ceban.

Cu această ocazie, s-au deplasat la Suceava și mai mulți consilieri municipali ai Platformei Demnitate și Adevăr (DA), printre care Andrei Năstase, care este și cetățean de onoare al orașului.

„Munca fiecăruia dintre noi pentru societate va fi mereu răsplătită dacă este depusă din convingere, cu onestitate și dedicare. Și nu este vorba despre Năstase, Ceban, PSRM, Platforma DA sau oricine altcineva dintre consilieri, ci este vorba despre viitorul comunităților noastre, despre oameni, despre așteptările si speranțele lor”, a menționat Andrei Năstase.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: