VIDEO Două vieți salvate timp de o săptămână. Cine este pompierul care sfidează moartea
Full Article 2 minutes read

VIDEO Două vieți salvate timp de o săptămână. Cine este pompierul care sfidează moartea

Tânăra de 18 ani care a fost la un pas de înec în dimineața de luni, 3 februarie, dar și copilul de 12 ani care a fost resuscitat, săptămâna trecută, au fost salvați de același angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Este vorba despre Nicolai Cărăuș, care este și antrenor sportiv al unui club din capitală. 

„Stimați cetățeni! Sunt sigur că o mare parte din voi sunteți la curent cu ce se întimplă. Sunt ieșite din comun cazurile întâmplate în ultimile 4 zile. Doi copii în același lac și aceeași poveste. Nu vă puneți viețile în pericol, fiți mai responsabili! Vă doresc o zi bună la toți și analizați bine înainte de a face ceva! Cineva vă iubește și vă așteaptă acasă!”, a scris pe pagina sa de Facebook Nicolai Cărăuș.

Amintim că în această dimineață, o tânără de 18 ani a căzut în lacul de lângă Porțile Chișinăului. Aceasta ar fi vrut să treacă peste gheața subțire și s-a prăbușit în apă, la circa 10 metri de la mal. 

Un caz similar a avut loc și în data de 30 ianuarie, când un copil de 12 ani a pășit pe gheață și a căzut în apă. Acesta a fost resuscitat de salvatori și transportat, în stare gravă, la spital. Din fericire, în prezent, starea acestuia s-a îmbunătățit.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: