(FOTO) În fața Ambasadei Rusiei în Letonia a fost adus un tanc capturat la Bucea
Full Article 40 second read

(FOTO) În fața Ambasadei Rusiei în Letonia a fost adus un tanc capturat la Bucea

În perioada 24 februarie-26 martie, un tanc rusesc T-72B distrus de Forțele Armate Ucrainene va putea fi văzut în parcul Kronvalda, în fața ambasadei Rusiei din Letonia, scrie rus. delfi.

Tancul a fost distrus de armata ucraineană în apropiere de Bucea, pe 31 martie 2022, în timpul unei bătălii.

Astăzi, 24 februarie, la ora 11.00, a fost deschisă expoziția tancului distrus al armatei ruse. Aceasta va fi vizitată de ministrul Apărării, Inara Mūrniece, de ambasadorul Ucrainei în Letonia, Alexandr Mișcenko, și de alți invitați. Evenimentul va fi public și accesibil tuturor celor care doresc să participe.

Tancul este un exponat al Muzeului Național Istoric Militar al Ucrainei, a cărui expoziție a fost comandată de Muzeul Militar Leton.

(FOTO) În fața Ambasadei Rusiei în Letonia a fost adus un tanc capturat la Bucea


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: