(FOTO) Încă un troleibuz din Bălți a fost cuprins de flăcări în timpul deplasării. Este al doilea caz timp de o lună
Full Article 1 minutes read

(FOTO) Încă un troleibuz din Bălți a fost cuprins de flăcări în timpul deplasării. Este al doilea caz timp de o lună

În dimineața zilei de 3 martie pompierii din nordul țării au intervenit pentru a lichida un incendiu izbucnit pe acoperișul unui troleibuz. Cazul a fost înregistrat pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt din municipiul Bălți.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 07:28. Pentru lichidarea arderii la fața locului au intervenit două echipaje de salvatori și pompieri.

Ajunși, aceștia au stabilit că s-a produs un scurt circuit în distribuitorul energiei electrice. Flăcările nu au obținut răspândire, fiind lichidate către ora 07:48.

Peroanele din interiorul mijlocului de transport s-au evacuat de sine stătător, până la intervenția pompierilor. În urma incidentului nici o persoană nu a avut de suferit.

Cauza și circumstanțele producerii arderii urmează a fi stabilite de specialiști.

Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 23 situații de risc.

(FOTO) Încă un troleibuz din Bălți a fost cuprins de flăcări în timpul deplasării. Este al doilea caz timp de o lună

NordNews

Amintim că, pe 25 ianuarie a avut loc un caz similar. Incidentul a avut loc pe strada Decebal 58 din municipiul Bălți. Poliția comunică că niciun pasager din autovehicul nu a avut de suferit.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: