(FOTO) Maia Sandu i-a oferit o monedă comemorativă cu „Pomul Vieții” solistului trupei „Okean Elzy“
Full Article 2 minutes read

(FOTO) Maia Sandu i-a oferit o monedă comemorativă cu „Pomul Vieții” solistului trupei „Okean Elzy“

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit pe 24 decembrie cu solistul trupei „Okean Elzy“, Sveatoslav Vakarciuk, care în această seară va susține un concert caritabil la Chișinău, în cadrul turneului „Help for Ukraine”.

„I-am spus că suntem recunoscători pentru sacrificiul făcut de poporul ucrainean în aceste peste 300 de zile de război – un sacrificiu prin care ne apără și pe noi, cei din Republica Moldova. L-am asigurat că poziția noastră rămâne fermă – Rusia trebuie să plece din Ucraina – și că vom continua să sprijinim țara vecină în lupta sa pentru libertate”, a scris șefa statului pe rețelele de socializare.

Maia Sandu i-a mulțumit lui Sveatoslav Vakarciuk pentru cuvintele calde adresate oamenilor din Moldova, care au ajutat și continuă să ajute refugiații ucraineni.

„Am primit cu drag lumina de la Bethleem, pe care i-au transmis-o artistului, pentru a o aduce la Chișinău, ostașii ucraineni din Herson. I-am oferit, la rândul meu, o monedă comemorativă cu „Pomul Vieții”, dorindu-i poporului ucrainean victoria mult-rânvnită și pace în noul an”, a adăugat președinta.

Amintim că în ajun de Crăciun pe stil nou va fi deschisă Arena Chișinău. Edificiul va fi inaugurat cu un concert istoric al trupei „Okean Elzy”.

Organizatorii concertului Okean Elzy au publicat instrucțiuni pentru participanți, care pot fi citite AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: