Tot ce trebuie să știți despre concertul Okean Elzy din 24 decembrie: cum ajungeți și de ce trebuie să țineți cont
Full Article 3 minutes read

Tot ce trebuie să știți despre concertul Okean Elzy din 24 decembrie: cum ajungeți și de ce trebuie să țineți cont

Organizatorii concertului Okean Elzy, care se va desfășura pe 24 decembrie, la complexul Chișinău Arena au publicat instrucțiuni pentru participanți. Astfel, publicul va putea intra în sală la ora 16:00, iar vedetele show-ului vor urca pe scenă după ora 19:00. Cei care au cumpărat bilete anul trecut pentru concertul amânat nu vor avea acces în sală dacă nu le vor schimba cu cele noi.

Program

Accesul în complexul Chișinău Arena va fi posibil începând cu ora 16:00. Persoanele care au intrat se vor putea deplasa liber în hol pentru a cumpăra băuturi și gustări sau accesorii, însă vor trebui să aibă asupra lor biletul pentru a reveni în sală.

16:00 – 18:30 DJ

18:30 pe scenă vor urca Moldovan National Youth Orchestra

Organizatorii nu au precizat ora exactă la care vor începe concertul membrii formației Okean Elzy. Aceștia au subliniat că fotografii și imagini video cu echipament profesionist vor putea face doar persoanele acreditate în prealabil.

Controlul și accesul în sală

Ajunși pe teritoriul complexului Chișinău Arena, va trebui să vă apropiați de organizatori, care vor scana biletele electronice, apoi vor împărți brățări în culorile care corespund zonelor pentru care ați achitat.

Persoanele care au cumpărat bilete pentru concertul care urma să se desfășoare, însă a fost amânat în anul 2021, nu vor putea participa la concertul din 24 decembrie 2022, dacă nu le vor preschimba în prealabil cu altele de tip nou.

După obținerea brățărilor, va urma controlul de securitate și accesul în vestiar.

Interdicții

– sunt interzise armele sau obiectele care pot pune în pericol viața sau sănătatea altor oameni
– substanțe interzise
– să veniți la eveniment cu propriile gustări sau băuturi
– să aduceți animale
– să filmați sau fotografiați cu echipamente profesioniste fără acreditare

Organizatorii își rezervă dreptul de a nu admite în sală spectatorii cu comportament neadecvat și să îi invite să părăsească concertul fără a le fi returnați banii cheltuiți pentru bilete.

Transport

Ruta specială de autobuz „Circul – Chișinău ARENA” va activa în intervalul orelor 15.30 – 23.00, cu următoarele stații de îmbarcare:

– Circul din Chișinău – str. Calea Orheiului – str. Studenților (Chișinău ARENA)

Autobuzele vor circula cu un interval de 15 min, dar, la necesitate,  în fincție de fluxul de călători, acesta poate fi adaptat. De menționat că taxa de călătorie pentru autobuzul rutei speciale constituie 6 lei. 

Totodată, la dispoziția cetățenilor vor fi și rutele suburbane de autobuz și troleibuz care se deplasează în direcția arenei polivalente. Acestea, însă, vor transporta spectatorii doar spre „Chișinău ARENA”, fără a asigura și returul acestora: 

Autobuze

– ruta nr. 2: „str. Vasile Alecsandri – or. Cricova”

– ruta nr. 37: „str. Vasile Alecsandri – com. Stăuceni”     

– ruta nr 47: „str. Vasile Alecsandri  – com. Ciorescu” 

– ruta nr. 48: „str. Vasile Alecsandri – sat. Făurești” 

Troleibuze

– ruta nr. 32: „str. 31 August 1989 – com. Stăuceni”. 

CHIȘINĂU ARENA

În holul complexului vor fi amenajate food court-uri, unde veți putea cumpăra gustări și băuturi. De asemenea, veți putea cumpăra accesorii care să vă amintească de trupa Okean Elzy. Catalogul îl puteți vedea AICI.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: