(FOTO) „Mi-a fost afectată toată familia”. Un consilier al premierului Chicu a fost testat pozitiv cu COVID-19
Full Article 2 minutes read

(FOTO) „Mi-a fost afectată toată familia”. Un consilier al premierului Chicu a fost testat pozitiv cu COVID-19

Nicolae Rădița, consilierul premierul Ion Chicu, a fost spitalizat după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook pe 24 august, acesta a menționat că i-a fost afectată întreaga familie și, în prezent, nu știe multe detalii despre starea rudelor sale. 

Nicolae Rădița a scris pe pagina sa de Facebook că este internat în spital de 25 de zile și încă se mai află în secția de reanimare.

„Te distruge fizic, dar și emoțional. E greu să vezi că medicamentele își fac efectul. Astăzi stau cu mască de oxigenare (…). Medicii depun eforturi. Cu regret, toată familia mi-a fost afectată, iar eu, de la starea de comă în care am fost, nu prea cunosc despre ei, pentru că suntem plasați în diferite spitale!”, a scris Rădița.

Consilierul prim-ministrului în domeniul drepturilor omului și relațiilor interetnice a publicat un mesaj pentru prietenii săi, în care i-a îndemnat să fie atenți și să respecte măsurile de prevenire a răspândirii infecției.

Dragi prieteniAstazi dupa 25 de zile de Covid, inca sunt in sectia de a reanimare, te distruge fizic dar si emotional….

Posted by Nicolae Radita on Monday, 24 August 2020

Amintim că, tot pe 24 august, a devenit cunoscut faptul că vicepremierul pentru Reintegrare Cristina Lesnic a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

Contactat de NM, Boris Harea, purtătorul de cuvânt al premierului Ion Chicu, a menționat că nu există focar de infectare cu noul coronavirus în cadrul guvernului și executivul nu va intra în carantină.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: