(FOTO) „Mi-a fost afectată toată familia”. Un consilier al premierului Chicu a fost testat pozitiv cu COVID-19
Full Article 2 minutes read

(FOTO) „Mi-a fost afectată toată familia”. Un consilier al premierului Chicu a fost testat pozitiv cu COVID-19

Nicolae Rădița, consilierul premierul Ion Chicu, a fost spitalizat după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook pe 24 august, acesta a menționat că i-a fost afectată întreaga familie și, în prezent, nu știe multe detalii despre starea rudelor sale. 

x

Nicolae Rădița a scris pe pagina sa de Facebook că este internat în spital de 25 de zile și încă se mai află în secția de reanimare.

„Te distruge fizic, dar și emoțional. E greu să vezi că medicamentele își fac efectul. Astăzi stau cu mască de oxigenare (…). Medicii depun eforturi. Cu regret, toată familia mi-a fost afectată, iar eu, de la starea de comă în care am fost, nu prea cunosc despre ei, pentru că suntem plasați în diferite spitale!”, a scris Rădița.

Consilierul prim-ministrului în domeniul drepturilor omului și relațiilor interetnice a publicat un mesaj pentru prietenii săi, în care i-a îndemnat să fie atenți și să respecte măsurile de prevenire a răspândirii infecției.

Dragi prieteniAstazi dupa 25 de zile de Covid, inca sunt in sectia de a reanimare, te distruge fizic dar si emotional….

Posted by Nicolae Radita on Monday, 24 August 2020

Amintim că, tot pe 24 august, a devenit cunoscut faptul că vicepremierul pentru Reintegrare Cristina Lesnic a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

Contactat de NM, Boris Harea, purtătorul de cuvânt al premierului Ion Chicu, a menționat că nu există focar de infectare cu noul coronavirus în cadrul guvernului și executivul nu va intra în carantină.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: