FOTO Pasajul subteran de la Viaduct va fi reparat. Cum va arăta acesta
Full Article 2 minutes read

FOTO Pasajul subteran de la Viaduct va fi reparat. Cum va arăta acesta

Pasajul subteran de la Viaduct va fi reparat, iar lucrările vor începe săptămâna viitoare și vor dura trei luni. Mai mult, Primăria Chișinău nu va cheltui bani din bugetul municipal, susține Ion Ceban, întrucât toate cheltuielile vor fi suportate de către centrul comercial „Shopping MallDova”.

Edilul capitalei a mai anunțat că vor fi reparate scările și podeaua, va fi instalat sistemul de iluminare, vor fi create condiții pentru persoanele cu nevoi speciale, iar pereții vor fi construiți din material care vor rezista acțiunilor de vandalism.

„Intenția noastră de reabilitare a pasajelor subterane este axată pe donații și parteneriate publice-private. Astfel, trecerile subterane reabilitate vor purta numele marilor orașe din toată lumea”, a scris Ion Ceban.

„În acest sens, trecerea subterană de la Viaduct va avea denumirea „Istanbul” și ne propunem ca alte subterane din Chișinău să prindă viață cu noi denumiri „București” „Moscova” „Bruxelles” „Tel Aviv” „Viena” „Baku” , dar și altele, iar în interiorul lor vor fi redate peisaje a celor locații care le poartă numele”, a mai menționat acesta.

Amintim că în luna februarie, municipalitatea a anunțat că cinci pasaje subterane vor fi reconstruite capital pe parcursul anului 2020.

FOTO Pasajul subteran de la Viaduct va fi reparat. Cum va arăta acesta

facebook/Iv Ceban

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: