(FOTO) Percheziții inopinate în Penitenciarul din Rezina
Full Article 50 second read

(FOTO) Percheziții inopinate în Penitenciarul din Rezina

Oamenii legii au efectuat joi, 23 decembrie, percheziții inopinate în Penitenciarul din Rezina. În rezultatul măsurilor efectuate la locurile de trai a deținuților, a fost depistat și ridicat un număr considerabil de obiecte și substanțe interzise deţinuţilor să le aibă asupra lor.

„Acțiunile desfășurate constituie o măsură necesară pentru menţinerea regimului, ordinii şi securităţii în penitenciar, respectării regimului zilei de către deținuți, depistării şi ridicării obiectelor şi substanţelor interzise”, menționează Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP).

Conform statutului executării pedepsei de către condamnați personalul penitenciar este obligat, cel puţin o dată pe săptămână, să efectueze examinarea minuţioasă a teritoriului şi a tuturor încăperilor penitenciarului.

Amintim că în ultima perioadă, în mai multe instituții penitenciare au fost efectuate percheziții, în rezultatul cărora au fost depistate obiecte interzise.

(FOTO) Percheziții inopinate în Penitenciarul din Rezina

anp.gov.md

(FOTO) Percheziții inopinate în Penitenciarul din Rezina (FOTO) Percheziții inopinate în Penitenciarul din Rezina (FOTO) Percheziții inopinate în Penitenciarul din Rezina

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: