UPDATE Circulație degajată în punctul de trecere a frontierei Leușeni
Full Article 50 second read

UPDATE Circulație degajată în punctul de trecere a frontierei Leușeni

Reprezentanții Poliției de Frontieră anunțau, în dimineața zilei pe 17 iulie, că în punctul de trecere al frontierei Leușeni pe sensul de ieșire din Republica Moldova se înregistrează un flux ridicat de mașini. Se menționa că odată cu aceasta a crescut și timpul de așteptare pentru călători. 

Polițiștii de frontieră menționau că pentru autorizarea ieșirii din țară sunt prezente circa 80 de autoturisme, dintre care 40 așteaptă până la barieră.

„Polițiștii de frontieră și funcționarii vamali întreprind toate măsurile necesare pentru degajarea circulației, inclusiv se aplică procedura „REVERS”. Îndemnăm la răbdare și înțelegere”, se arată în declarația Poliției de Frontieră.

UPDATE: La ora 11:30, în punctul de trecere al frontierei Leușeni se înregistrează circulație degajată pe ambele direcții de deplasare. 

Călătorii sunt îndemnați ca înainte de a porni la drum să verifice situația la trecerea frontierei de stat la linia verde: 022 259 717.

UPDATE Circulație degajată în punctul de trecere a frontierei Leușeni

Poliția de Frontieră


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: