(FOTO) Rogozin i-a trimis ambasadorului Franței ciobul de proiectil pe care l-au extras chirurgii: „Vă rog să i-l transmiteți lui Macron”
Full Article 2 minutes read

(FOTO) Rogozin i-a trimis ambasadorului Franței ciobul de proiectil pe care l-au extras chirurgii: „Vă rog să i-l transmiteți lui Macron”

Fragmentul de proiectil extras din corpul lui Dmitri Rogozin, fostul vicepremier rus și fostul șef al Roscosmos, i-a fost expediat ambasadorului Franței în Federația Rusă, informează RIA Novosti pe 4 ianuarie.

Agenția rusă pro-Kremlin a publicat o fotografie a scrisorii adresate de către Rogozin către ambasadorul francez de la Moscova, împreună cu fragmentul de proiectil care ar fi fost lansat cu ajutorul sistemului de artilerie Ceasar. Oficialul rus i-a cerut diplomatului să îl transmită președintelui francez Emmanuel Macron.

„Vă rog să îi transmiteți fragmentul de proiectil care a fost extras de către chirurgi din coloana mea vertebrală lui Emmanuel Macron. Și să îi spuneți că nimeni nu va scăpa de responsabilitatea pentru crimele Franței, SUA, Marii Britanii, Germaniei și altor țări NATO din Donbas”, se arată în scrisoare.

(FOTO) Rogozin i-a trimis ambasadorului Franței ciobul de proiectil pe care l-au extras chirurgii: „Vă rog să i-l transmiteți lui Macron” (FOTO) Rogozin i-a trimis ambasadorului Franței ciobul de proiectil pe care l-au extras chirurgii: „Vă rog să i-l transmiteți lui Macron”

Amintim că presa rusă a anunțat pe 22 decembrie că Rogozin a fost rănit într-un hotel unde și-ar fi sărbătorit ziua de naștere. Au mai fost răniți președintele administrației „DNR” Vitalii Hoțenko, primarul localității Gorlovka Ivan Prihodiko, dar și alte persoane care le însoțeau. Ulterior, Rogozin a anunțat că ajutorul său Mihail Bridasov a murit.

Rogozin a fost internat inițial la Donețk, apoi transportat în Rostov-pe-Dodon. De acolo, a fost transportat la Moscova, unde a fost operat.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: