FOTO/VIDEO Incendiu în portul Feodosia din Crimeea. Kievul susține că a distrus o navă rusească 
Full Article 50 second read

FOTO/VIDEO Incendiu în portul Feodosia din Crimeea. Kievul susține că a distrus o navă rusească 

În portul Feodosia din Crimeea a avut loc o explozie, urmată de incendiu. Forțele armate ucrainene au raportat distrugerea unei nave rusești de debarcare „Novocerkassk”. 

Incendiul au avut loc în noaptea de 26 decembrie. Comandantul Forțelor aeriene ale Forțelor armate ucrainene Nikolai Oleșiuk a anunțat pe rețelele de socializare despre atacul asupra unei nave rusești de debarcare „Novocerkassk”. 

Atacul asupra portului a fost confirmat de șeful Crimeei, numit de ruși, Serghei Aksenov. El nu a vorbit despre distrugerile provocate de atac.

„Zona portului este izolată. (…) Incendiul a fost localizat. Toate serviciile specializate sunt la fața locului. Locuitorii mai multor case vor fi evacuați”, a menționat șeful Crimeei anexate.

Potrivit canalului de Telegram „Ostorojno novosti”, exploziile din zona portului au continuat timp de jumătate de oră. Totodată, locuitorii au raportat că exploziile au lăsat unele case cu ferestrele sparte.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: