FOTO/VIDEO Maia Sandu, văzută la concertul Okean Elzy. Solistul trupei i-a adresat un mesaj de mulțumire 
Full Article 2 minutes read

FOTO/VIDEO Maia Sandu, văzută la concertul Okean Elzy. Solistul trupei i-a adresat un mesaj de mulțumire 

Pe 24 decembrie a fost inaugurată Arena Chișinău cu un concert istoric al trupei „Okean Elzy”. La eveniment a participat și președinta Republicii Moldova Maia Sandu. Solistul trupei Sviatoslav Vakarciuk a adresat un mesaj de mulțumire șefei statului moldovean.

Vakarciuk a mulțumit președintei Maia Sandu pentru suport și lupta pentru libertate. „Vreau să-i mulțumesc pentru voința de a lupta pentru libertate”, a adăugat artistul.

Imaginea cu Maia Sandu la concertul trupei „Okean Elzy” a fost publicată de jurnalistul Dumitru Ciorici, pe Telegram.

FOTO/VIDEO Maia Sandu, văzută la concertul Okean Elzy. Solistul trupei i-a adresat un mesaj de mulțumire 
Telegram/dumitruciorici/com

De menționat că înainte de concert, președinta Maia Sandu s-a întâlnit la Președinție cu solistul trupei „Okean Elzy”, Sveatoslav Vakarciuk.

„I-am spus că suntem recunoscători pentru sacrificiul făcut de poporul ucrainean în aceste peste 300 de zile de război – un sacrificiu prin care ne apără și pe noi, cei din Republica Moldova. L-am asigurat că poziția noastră rămâne fermă – Rusia trebuie să plece din Ucraina – și că vom continua să sprijinim țara vecină în lupta sa pentru libertate”, a scris șefa statului pe rețelele de socializare. La fel, Maia Sandu a anunțat că i-a oferit artistului o monedă comemorativă cu „Pomul Vieții”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: