FOTO/VIDEO „Un nou atac terorist”. Noaptea, toate cele 4 aeroporturi din Moscova au fost temporar închise
Full Article 2 minutes read

FOTO/VIDEO „Un nou atac terorist”. Noaptea, toate cele 4 aeroporturi din Moscova au fost temporar închise

Primarul Moscovei Serghei Sobianin a anunțat că în noaptea de 18 august forțele de apărare aeriană au distrus o dronă în timp ce se îndrepta spre Moscova, scrie Meduza. Se menționează că bucățile din dronă au căzut peste o clădire, nu s-au produs pagube semnificative. Preliminar, a comunicat primarul, victime nu sunt. Din cauza atacului au fost restricționate temporar zborurile pe toate cele patru aeroporturi din Moscova. 

Ministerul rus al Apărării a declarat că atacul a avut loc aproximativ la ora 4 dimineața și că autoritățile ucrainene au încercat să efectueze „un nou atac terorist”, folosind o dronă asupra obiectelor din Moscova și regiunea Moscovei.

Instituția rusă a adăugat că drona, după ce au intervenit forțele de apărare aeriană, și-a schimbat traiectoria și a căzut peste o clădire din Krasnopresnenskaya, Moscova. Ministerul a spus că victime sau incendii nu sunt.

Totuși, potrivit imaginilor de pe online, la față locului s-a văzut fum. Baza scrie că potrivit datelor preliminare a avut loc o prăbușire pe o suprafață de 30 de metri pătrați în al optulea pavilion al Expocentrului din complexul „Moskva City”. Mash scrie că a fost deteriorat acoperișul pavilionului. Ria Novosti menționează că fațada pavilionului a fost avariată pe o suprafață de 20 de metri pătrați.

Din cauza atacului din dimineața zilei de 18 august au fost restricționate temporar zborurile pe toate cele patru aeroporturi din Moscova: Vnukovo, Domodedovo, Șeremetievo și Jukovsk, au comunicat autoritățile ruse. La ora 04:30, toate restricțiile au fost ridicate.

Partea ucraineană deocamdată nu a comentat acuzațiile.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: