Ger, ninsori și ghețuș: Meteorologii prognozează vreme instabilă în weekend
Full Article 50 second read

Ger, ninsori și ghețuș: Meteorologii prognozează vreme instabilă în weekend

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează vreme instabilă, în următoarele trei zile: 27-29 ianuarie. Potrivit meteorologilor, în această perioadă, pe alocuri va ninge slab, iar vântul va sufla moderat.  

Potrivit sursei citate, sâmbătă, 27 ianuarie, pe arii extinse vor cădea ninsori slabe. Duminică noaptea aria de răspândire se va micșora, precizează SHS, iar în rest va fi – fără precipitații.

„Izolat pe drumuri se va forma ghețuș. Vântul va sufla din nord-vest slab la moderat”, anunță meteorologii.

Potrivit prognozei, temperatura minimă noaptea nu va suferi schimbări, pe parcursul următoarelor trei zile, oscilând între 0 și -6°C.

Ziua, temperatura maximă ușor va scădea treptat, de la valori cuprinse între 0 și +5°C până la -2 și +3 grade Celsius.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: