Guvernul ar putea avea un nou minister? Gavrilița: „Am avut discuții cu echipa”
Full Article 50 second read

Guvernul ar putea avea un nou minister? Gavrilița: „Am avut discuții cu echipa”

Republica Moldova ar putea avea un minister al energiei. Premierul Republicii Moldova spune că ar fi nevoie de un nou minister, în contextul actualei crize. Declarațiile au fost făcute pe 13 ianuarie în cadrul unei emisiuni de la NordNews.

„Într-adevăr am avut discuții pe intern, împreună cu echipa, pe faptul că am avea nevoie de un minister al Energiei, având în vedere cât de complexe sunt subiectele legate de energie și câte reforme trebuie să facem, care nu trebuie să le facem doar într-un an sau doi, dar care sunt reforme care trebuie împlinite într-un termen lung”, a declarat Natalia Gavrilița.

Amintim că anterior deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Radu Marian spune că „se discută ideea de a avea un portofoliu pe energie”, iar Guvernul lucrează la această sarcină.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: