Guvernul ar putea avea un nou minister? Gavrilița: „Am avut discuții cu echipa”
Full Article 50 second read

Guvernul ar putea avea un nou minister? Gavrilița: „Am avut discuții cu echipa”

Republica Moldova ar putea avea un minister al energiei. Premierul Republicii Moldova spune că ar fi nevoie de un nou minister, în contextul actualei crize. Declarațiile au fost făcute pe 13 ianuarie în cadrul unei emisiuni de la NordNews.

„Într-adevăr am avut discuții pe intern, împreună cu echipa, pe faptul că am avea nevoie de un minister al Energiei, având în vedere cât de complexe sunt subiectele legate de energie și câte reforme trebuie să facem, care nu trebuie să le facem doar într-un an sau doi, dar care sunt reforme care trebuie împlinite într-un termen lung”, a declarat Natalia Gavrilița.

Amintim că anterior deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Radu Marian spune că „se discută ideea de a avea un portofoliu pe energie”, iar Guvernul lucrează la această sarcină.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: