Ieftinirile la carburanți continuă. Prețul afișat pentru vineri 
Full Article 30 second read

Ieftinirile la carburanți continuă. Prețul afișat pentru vineri 

Benzina se ieftinește cu alți 20 de bani, iar motorina – cu 23. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noile prețuri la carburanți pentru ziua de mâine, 12 august. 

Șoferii vor achita pentru un litru de benzină 26 de lei și 40 de bani și pentru cel de motorină – 25 de lei și 86 de bani.

Ieftinirile la carburanți continuă. Prețul afișat pentru vineri 

anre.md


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: