Ieftinirile la carburanți continuă. Prețul afișat pentru vineri 
Full Article 30 second read

Ieftinirile la carburanți continuă. Prețul afișat pentru vineri 

Benzina se ieftinește cu alți 20 de bani, iar motorina – cu 23. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noile prețuri la carburanți pentru ziua de mâine, 12 august. 

Șoferii vor achita pentru un litru de benzină 26 de lei și 40 de bani și pentru cel de motorină – 25 de lei și 86 de bani.

Ieftinirile la carburanți continuă. Prețul afișat pentru vineri 

anre.md


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: