Igor Grosu va ține un discurs la primul summit parlamentar „Platforma Internațională Crimeea”
Full Article 50 second read

Igor Grosu va ține un discurs la primul summit parlamentar „Platforma Internațională Crimeea”

Președintele Parlamentului Igor Grosu va participa la primul Summit parlamentar „Platforma Internațională Crimeea”. Evenimentul va avea loc mâine, în capitala Croației – la Zagreb. Summitul este organizat de Ucraina și Republica Croația.

În cadrul evenimentului, președintele Parlamentului va susține un discurs și va avea mai multe întrevederi cu omologii săi prezenți la eveniment.

Primul Summit parlamentar „Platforma Internațională Crimeea” va aborda aspecte multiple ale situației actuale de securitate din Ucraina și posibilitățile parlamentelor naționale și instituțiilor parlamentare internaționale de a-și aduce contribuția la domeniile prioritare de activitate ale Platformei.

Peste 50 de președinți și vicepreședinți de parlament și președinți și vicepreședinți ai adunărilor parlamentare ale instituțiilor internaționale vor participa la reuniune. La sfârșitul summitului va fi adoptată o declarație comună.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: