IGSU a înaintat primele versiuni în cazul incendiului de pe bulevardul Moscovei. Ce au constatat specialiștii
Full Article 50 second read

IGSU a înaintat primele versiuni în cazul incendiului de pe bulevardul Moscovei. Ce au constatat specialiștii

După efectuarea cercetărilor, Laboratorul Experimental Antiincendiar al IGSU a înaintat primele trei versiuni privind cauzele producerii incendiului la o secţie de vopsire a sticlelor de pe bulevardul Moscovei nr. 21. Informația a fost făcută publică de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI (IGSU), astăzi, 10 ianuarie. 

Potrivit sursei citate, prima ipoteză lansată de specialişti este un scurtcircuit în reţeaua electrică. Cea de-a doua versiune este incendiere intenţionată, iar a treia versiune înaintată spre examinare este încălcarea procesului tehnologic. Cauza finală a izbucnirii incendiului urmează să fie expusă într-un raport după elucidarea tuturor circumstanţelor.

Amintim că miercuri, 8 ianuarie, un incendiu s-a produs într-un atelier de vopsire a sticlelor de pe bulevardul Moscovei. Incendiul a afectat o suprafaţă de aproximativ 200 metri pătraţi, iar pentru lichidarea acestuia au intervenit 55 de pompieri şi salvatori cu 10 autospeciale. Nici o persoană nu a avut de suferit. 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: