În acest weekend, la Chișinău, vor avea loc mai multe evenimente în aer liber
Full Article 2 minutes read

În acest weekend, la Chișinău, vor avea loc mai multe evenimente în aer liber

Primăria municipiului Chișinău continuă tradiția evenimentelor în aer liber, desfășurate în cadrul proiectului „Dialog cultural cu chișinăuienii”, ediția 2022. Astfel, sâmbătă și duminică, pe 11 și 12 iunie 2022, în sectoarele capitalei vor fi organizate activități cultural-artistice.

Acțiunile culturale vor începe la ora 11:00 și sunt organizate de Preturile de sector.

Sâmbătă, începând cu ora 11:00, în scuarul „Miorița” va avea loc o manifestare cultural-artistică cu genericul: „Ziua Folclorului” – atelier de creație cu genericul: „Tradițiile și Obiceiurile care mă reprezintă”.

În Parcul „Sarmizegetusa” se va desfășura o manifestare cultural-artistică cu genericul „Botanica – baștina mea”. În scuarul DETS Ciocana va fi organizată o manifestare cultural-artistică cu genericul: „Vacanța de vis”.

Duminică, începând cu ora 11:00, în Scuarul „Vasile Dokuceaev” va fi o manifestare cultural-artistică cu genericul: „Donăm ca să salvăm”. Pe Aleea bd. Mircea cel Bătrân se va desfășura o manifestare cultural-artistică cu genericul: „Star muzical”.

În Scuarul „Feciorilor Patriei – Sfânta Amintire” va avea loc o manifestare cultural-artistică cu genericul: „Copilărie – leagăn de dor”, iar în Parcul Public „Alunelul” –  manifestarea cultural-artistică cu genericul „Duminica Mare”.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: