„În câteva zile juriștii PAS vor prezenta un plan.” Usatîi, despre întâlnirea cu Sandu și dizolvarea parlamentului (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

„În câteva zile juriștii PAS vor prezenta un plan.” Usatîi, despre întâlnirea cu Sandu și dizolvarea parlamentului (VIDEO)

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a anunțat că pe 3 noiembrie s-a întâlnit cu Maia Sandu. „Am discutat despre aspectele care privesc majoritatea cetățenilor. Este vorba despre alegeri parlamentare anticipate ”, a spus Usatîi.

Potrivit lui Usatîi, Maia Sandu a confirmat că este pentru organizarea alegerilor anticipate, dar nu a prezentat încă un plan de dizolvare a parlamentului. „În câteva zile, juriștii PAS vor prezenta un plan”, a remarcat politicianul și a adăugat că electoratul său va vota pentru candidatul care promite să dizolve parlamentul.

„Dacă scăpăm de „culiok” dar nu dizolvăm parlamentul, atunci președintele va fi blocat și nu va mai putea face nimic. Oamenii nu sunt interesați de procedura de dizolvare, sunt interesați de rezultat ”, a spus el.

Usatîi a mai subliniat că nu a discutat cu Sandu despre funcții „Miza mea este ceea ce își doresc toți cetățenii – alegeri parlamentare anticipate, deoarece parlamentul este acum principalul bordel din țară. Iar eu voi accepta acea funcție pe care mi-o vor acorda cetățenii țării ”, a mai declarat el.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: