VIDEO „În ce constă problema?” Vizibil emoționat, Radu Mudreac respinge acuzațiile procurorului general interimar
Full Article 2 minutes read

VIDEO „În ce constă problema?” Vizibil emoționat, Radu Mudreac respinge acuzațiile procurorului general interimar

Deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) Radu Mudreac neagă acuzațiile care i-au fost aduse de către procurorul general interimar Dumitru Robu, în plenul Parlamentului. Vizibil emoționat, parlamentarul a spus că dosarul i-a fost deschis la 20 aprilie și că îi vine greu să comenteze, întrucât nu a făcut cunoștință cu materialele cauzei. Acesta a calificat acțiunile procurorului drept „show”. 

Mudreac a spus că acest dosar i-a fost pornit pentru „a-i închide gura” în cazul comisiei de anchetă privind activitatea carierelor din Moldova.

„Îmi vine greu să comentez pentru că nu am făcut cunoștință cu materialele cauzei, nici nu le-am văzut, dar apare întrebarea. 2011 când începi să investești ceva în țara asta, nu vrei să fugi din țară, vrei să creezi locuri de muncă, vrei să te dezvolți, ce faci atunci? Apelezi la alte surse, apelezi la altcineva. Așa era perioada 2011-2012 am apelat și eu la cunoștințe, la rude. Am investi aici în țar. am creat locuri de muncă, până în ziua de azi activează. Întrebarea este vreo plângere de la cineva? Nu. Este prejudiciat statul? Nu. Anual se achită peste un milion impozite? Da. În ce constă problema? Careva pretenții? Cinstit eu nu înțeleg ce se întâmplă, cine conduce?”, se întreabă Mudreac.

După încheierea discursului, socialistul Vlad Bătrîncea spus că Mudreac este programat la a treia operație la inimă, iar dacă ceva i se întâmplă ceva, se vor face responsabili procurorii.

Amintim că procurorul general interimar Dumitru Robu a solicitat plenului Parlamentului ridicarea imunității lui Radu Mudreac, acesta fiind suspectat de spălarea banilor în proporții deosebit de mari.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: