„În mod obraznic și neîntemeiat a învinuit sistemul medical de falsificarea probelor”. Reacția lui Chicu la declarațiile lui Slusari
Full Article 1 minutes read

„În mod obraznic și neîntemeiat a învinuit sistemul medical de falsificarea probelor”. Reacția lui Chicu la declarațiile lui Slusari

Premierul Ion Chicu a venit cu o reacție după ce vicepreședintele parlamentului, Alexandru Slusari, a declarat că „sistemul medical este utilizat în scopul blocării activității parlamentului”. 

„Vicepreședintele parlamentului, astăzi, în mod obraznic și neîntemeiat a învinuit sistemul medical de falsificarea probelor. Doamna ministră, vă rog, asigurați controlul medical al persoanelor respective și nu doar de COVID. Să fie reacția instituției și de semnalat organele de anchetă în privința acestei învinuiri grave din partea unui vicepreședinte de parlament”, a spus Ion Chicu la începutul ședinței guvernului.

Precizăm că astăzi, 3 iunie, Alexandru Slusari a scris pe Facebook că angajatul din cabinetul președintelui fracțiunii Platforma DA nu ar fi, de fapt, infectat cu COVID-19, așa cum a anunțat în ajun serviciul de presă al parlamentului.

„Bănuielile fracțiunii noastre precum că sistemul medical este utilizat în scopul blocării activității parlamentului, din păcate, s-au adeverit. Facem apel la toți deputați să conștientizeze că sunt manipulați de Igor Dodon, care cu orice preț încearcă să-și păstreze majoritatea șubredă și guvernul său docil. Chiar cu prețul pierderii finanțării facile din partea UE”, a scris Slusari.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: