În Moldova se așteaptă temperaturi de – 10°C. Prognoza meteo pentru următoarele 24 de ore
Full Article 50 second read

În Moldova se așteaptă temperaturi de – 10°C. Prognoza meteo pentru următoarele 24 de ore

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a venit cu informații despre starea vremii pentru perioada 27 noiembrie, ora 20:00 – 28 noiembrie, ora 20:00. Astfel, în noaptea de 27 spre 28 noiembrie, în Moldova se preconizează temperaturi de -5…-10 grade °C. În cursul zilei de mâine, se așteaptă precipitații slabe, care vor cădea preponderent sub formă de ploaie.

Mâine, teritoriul țării va fi traversat de un front atmosferic ce va aduce precipitații slabe, care vor cădea răzleț și predominant sub formă de ploaie.Vântul va sufla din sud-vest slab spre moderat.

Pe timp de noapte, temperatura aerului va scădea până la -5…-10 °C.

Pe 28 noiembrie, în timpul zilei, în nordul țării se așteaptă temperaturi de -4°C și de – 1°C – în regiunile de sud. În centrul țării și la Chișinău mercurul din termometre va indica 0°C.

De asemenea, în sudul și centrul Moldovei se așteaptă ninsori slabe.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: