În Taraclia va fi organizată Loteria Vaccinării. Marele premiu constituie 50 de mii de lei
Full Article 2 minutes read

În Taraclia va fi organizată Loteria Vaccinării. Marele premiu constituie 50 de mii de lei

În raionul Taraclia va fi organizată o loterie printre persoanele care se imunizează împotriva infecției COVID-19. Aceasta se va desfășura în patru etape. În total, 24 de oameni vor câștiga premii bănești – de la 1000 de lei până la 50 000 de lei, informează Consiliul Raional Taraclia.

Loteria se va desfășura în patru etape: 10-19 octombrie, 20-29 octombrie, 30 octombrie-8 noiembrie și 9-18 noiembrie. Persoanele care se vor imuniza împotriva COVID-19 în aceste intervaluri de timp vor participa în mod automat la extragere.

Câștigătorii vor fi selectați la sfârșitul fiecărei dintre cele patru etape, iar premiul cel mare va constiui 50 de mii de lei.

Doritorii de a se înscrie la loterie trebuie să se vaccineze în oricare dintre centrele de imunizare din raionul Taraclia. Sunt disponibile vaccinurile: Pfizer, Johnson & Johnson, AstraZeneca, Sinopharm.

Organizatorii loteriei sunt Consiliul raional Taraclia în parteneriat cu Loteria Națională a Moldovei și „NGM Company”.

Precizăm că desfășurarea unor loterii printre persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 este o practică utilizată și în alte țări, inclusiv România. Peste Prut, marele premiu săptămânal este de 100 000 de lei românești (echivalentul a circa 20 de mii de euro).

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: