În toată Ucraina răsună sirenele. Există amenințarea unui noi atac cu rachete 
Full Article 1 minutes read

În toată Ucraina răsună sirenele. Există amenințarea unui noi atac cu rachete 

O nouă alertă aeriană a fost declanșată pe întreg teritoriul Ucrainei. Natalia Gumeniuk, șefa Centrului de presă al Forțelor de Apărare din sudul Ucrainei, a anunțat că este posibil un nou atac masiv cu rachete. 

„O nouă lovitură masivă cu rachete poate avea loc chiar acum. Acum monitorizăm activitatea aviației inamicului din direcția Mării Caspice”, a spus Gumeniuk, scrie Ukrainskaea Pravda.

Ea a adăugat că în Marea Neagră sunt rachete care sunt gata să fie lansate în orice moment.

Potrivit Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei, trupele ruse au atacat Ucraina în noaptea de 26 ianuarie cu 24 de drone kamikaze Shahed-136 de fabricație iraniană. 

Administrația militară a orașului Kiev a anunțat că armata ucraineană a doborât 15 drone deasupra capitalei. Potrivit informațiilor preliminare, nu s-au înregistrat victime sau lovituri asupra infrastructurii. Șeful administrației a menționat că armata rusă a atacat capitala Ucrainei cu câteva zeci de muniții.

Presa rusă nu a comentat atacul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: