În Transnistria a fost prelungit până pe 23 iulie „codul galben de pericol terorist”
Full Article 1 minutes read

În Transnistria a fost prelungit până pe 23 iulie „codul galben de pericol terorist”

Codul galben de pericol terorist din regiunea transnistreană a fost prelungit până pe 23 iulie. Decizia a fost semnată și publicată pe 8 iulie de către liderul de facto de la Tiraspol Vadim Krasnoselski.

Astfel, toate obiectivele importante de infrastructură vor fi supravegheate cu atenție, anunță Tiraspolul. Controalele la intrarea în regiune rămân în vigoare, iar mijloacele de transport vor fi verificate minuțios. Organele de forță vor activa în regim intens. Zborurile dronelor sunt interzise fără permisiunea specială a „ministerului de securitate”.

Amintim că, pe 26 aprilie, în raioanele din stânga Nistrului, controlate de administrația de la Tiraspol, a fost instituită alerta „cod roșu” de pericol terorist. Decizia a fost luată în urma atentatului asupra clădirii „MGB” (instituția locală, responsablă de securitate) și exploziilor care s-au produs la unitatea militară din satul Parcani și la centrul teleradio din localitate Maiak.

Ulterior, autoritățile nerecunoscute de la Tiraspol au relaxat alerta până la „cod galben”.

 

 

În Transnistria a fost prelungit până pe 23 iulie „codul galben de pericol terorist”


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: