Încă o medalie pentru Moldova. Mariana Draguțan s-a clasat pe locul III la turneul de wrestling Zagreb Open
Full Article 40 second read

Încă o medalie pentru Moldova. Mariana Draguțan s-a clasat pe locul III la turneul de wrestling Zagreb Open

Luptătoarea moldoveană Mariana Draguțan a obținut medalia de bronz la turneul Zagreb Open. Informația a fost raportată pe 12 ianuarie de Sport1.md.

Mariana Draguțan a participat la turnament în categoria de greutate de 55 kg.

Moldoveanca le-a învins pe poloneza Magdalena Glodek și ucraineanca Albina Rillia. În semifinale, sportiva a cedat în fața polonezei Roksana Zasina.

Astfel, Mariana Draguțan s-a clasat pe locul III în cadrul competiției.

La Zagreb Open vor mai evolua și alți sportivi moldoveni: Iulia Leorda (53 kg), Anastasia Nichita (57 kg) și Mariana Cherdivară-Eșanu (59 kg), dar și luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu (60 kg).


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: