Încă trei companii avia lansează curse directe de pe Aeroportul din Chișinău. De când și spre ce destinații
Full Article 50 second read

Încă trei companii avia lansează curse directe de pe Aeroportul din Chișinău. De când și spre ce destinații

Încă trei companii aeriene noi vor lansa curse directe, de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Este vorba despre Air Anka, Mavi Gok Airlines și Sky Vision, anunță reprezentanții Aeroportului.

„Ne bucurăm să anunțăm pasagerii noștri despre faptul că programul curselor charter este suplinit cu încă trei companii aeriene noi, care vor oferi călătorilor o flexibilitate a zborurilor mai mare”, anunță Aeroportul Chișinău.

Așadar, orarul de zbor al Aeroportului Chișinău urmează a fi completat, după cum urmează:

Air Anka: din 30 aprilie, 2024 – de 7 ori pe săptămână pe direcția Antalya/ Turcia;

Mavi Gok Airlines: din 4 mai, 2024 – de 6 ori pe săptămână pe direcția Antalya/ Turcia;

Sky Vision: din 6 aprilie, 2024 – de 2 ori pe săptămână pe direcția Hurghada/Egipt și din 1 aprilie, 2024 – de 6 ori pe săptămână pe direcția Sharm el Sheikh/Egipt.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: