Încă un loc de frunte pentru Moldova: Oxana Diacenco a cucerit bronzul la Europenele U23 de judo
Full Article 30 second read

Încă un loc de frunte pentru Moldova: Oxana Diacenco a cucerit bronzul la Europenele U23 de judo

Oxana Diacenco a cucerit medalia de bronz la Campionatul European U23 de judo, care se desfășoară în Bosnia și Herțegovina, informează Comitetul Național Olimpic și Sportiv. 

În sferturi, ea a fost învinsă de viitoarea câștigătoare a categoriei de greutate +78 kg, turcoaica Hilal Ozturk, dar apoi a reușit să câștige în fața polonezei Kinga Woldzczak și georgianca Sophio Somkhishvili.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: