Încă un moldovean a decedat la vamă: venea din Belarus, la volanul unui camion, și a căzut la pământ după procedura de control 
Full Article 2 minutes read

Încă un moldovean a decedat la vamă: venea din Belarus, la volanul unui camion, și a căzut la pământ după procedura de control 

Un moldovean în vârstă de 60 de ani a murit la vamă, în dimineața zilei de 18 noiembrie. Acesta se întorcea în Republica Moldova din Belarus, la volanul unui camion ce transporta la import cartofi. După ce a fost finalizată procedura de control, bărbatul a căzut brusc la pământ. Într-un final, serviciile de urgență medicală au constatat decesul moldoveanului. Se presupune că a avut un stop cardiac. Precizările au fost făcute de reprezentanții Serviciului Vamal al Republicii Moldova. 

Serviciul Vamal a anunțat că în dimineața zilei de 18 noiembrie, în jurul orei 08:45, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, la control, un camion ce transporta la import cartofi din Belarus.

La ora 09:40 a fost finalizată procedura de control și șoferul se deplasa spre camion, când brusc a căzut la pământ. La fața locului a fost solicitată intervenția serviciilor de urgență medicală, care au întreprins acțiuni de resuscitare și, din nefericire, au constatat decesul bărbatului în vârstă de 60 de ani, cetățean al Republicii Moldova, presupus a avea un stop cardiac”, au comunicat reprezentanții Serviciului Vamal.

Instituția a adăugat că în continuare organele de poliție documentează cazul pentru a stabili toate circumstanțele și motivul decesului bărbatului.

Exprimăm sincere condoleanțe în aceste momente de grea încercare și suferință pentru întreaga familie, rude și cei apropiați”, a comunicat instituția de la vamă.

În octombrie 2023 a murit la vama Albița un alt moldovean, în vârstă de 54 de ani. Serviciul Vamal menționa că bărbatul a căzut în gol din cabina camionului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: