FOTO Incendii în capitală. Un magazin de construcție și un atelier de lemnărie, cuprinse de flăcări
Full Article 2 minutes read

FOTO Incendii în capitală. Un magazin de construcție și un atelier de lemnărie, cuprinse de flăcări

Noaptea trecută, în capitală s-au produs două incendii. Au fost cuprinse de flăcări un atelier de lemnărie de pe strada Vadul lui Vodă și un magazin de construcții. În ambele situații victime nu au fost raportate, anunță Inspectoratul general pentru Situații de Urgență (IGSU).

Primul caz în care a fost necesară intervenția salvatorilor a avut loc în seara de 28 ianuarie într-un atelier de lemnărie de pe strada Vadu lui Vodă nr. 142. Potrivit primelor informații flăcările au cuprins acoperișul și bunurile materiale din interiorul clădirii. La fața locului au fost trimise 7 autospeciale de intervenție.

Pompierii au stabilit că arderea a afectat interiorul construcției metalice, dar și acoperișul clădirii. Focul a distrus mai multe utilaje pentru prelucrarea lemnului, dar și acoperișul atelierului cu suprafața de 150 metri pătrați. În urma incendiului nu au fost raportate victime.

Un alt incendiu unde a fost necesară intervenția salvatorilor a avut loc în aceeași seară pe strada Ismail 112/2 din capitală. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 22:52. Conform primelor informații un magazin de construcții a luat foc. La fața locului angajații IGSU au stabilit că focul a cuprins acoperișul clădirii cu suprafața de 50 metri pătrați.

În urma arderii au fost distruse bunurile materiale din interiorul magazinului. Nicio persoană nu a avut de suferit. Specialiștii urmează să cerceteze circumstanțele și cauzele producerii arderii în ambele cazuri.

Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 29 situații de risc.

FOTO Incendii în capitală. Un magazin de construcție și un atelier de lemnărie, cuprinse de flăcări FOTO Incendii în capitală. Un magazin de construcție și un atelier de lemnărie, cuprinse de flăcări

FOTO Incendii în capitală. Un magazin de construcție și un atelier de lemnărie, cuprinse de flăcări

IGSU

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: