Incendiu într-un bloc de locuit din Edineț. Oamenii au fost evacuați din locuințe, din cauza fumului dens
Full Article 2 minutes read

Incendiu într-un bloc de locuit din Edineț. Oamenii au fost evacuați din locuințe, din cauza fumului dens

Cinci persoane au fost salvate de pompieri dintr-un incendiu produs în dimineața zilei de 22 ianuarie într-un bloc de locuit din orașul Edineț. Potrivit primelor informații, scara unui bloc de locuit a fost inundată cu fum, după ce un apartament de la etajul 4 a fost cuprins de flăcări.

În locuință se aflau două persoane, iar alte trei persoane de la etajele superioare nu reușeau să iasă întrucât fumul dens a inundat toată scara și aceștia riscau să se intoxice.

Pompierii au salvat cele cinci persoane în mod de urgență reușind să-i predea serviciului medical. Persoanele au primit îngrijiri medicale fără a fi nevoie de spitalizare. La moment viața oamenilor este în afara oricărui pericol.

Salvatorii au mai evacuat 14 persoane de la etajele superioare a blocului pentru ca aceștia să nu inhaleze produse nocive. În urma incendiului au fost afectate bunuri materiale din interiorul unei bucătării cu suprafața de 6 metri pătrați, fără ca incendiul să obțină răspândire.

Circumstanțele și cauza de producere a incendiului urmează a fi stabilite. Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 73 situații de risc.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: