Incendiu într-un bloc din Soroca. Cinci copii și trei adulți au fost evacuați (FOTO)
Full Article 1 minutes read

Incendiu într-un bloc din Soroca. Cinci copii și trei adulți au fost evacuați (FOTO)

În seara zilei de 15 iunie pompierii din nordul țării au intervenit la lichidarea unui incendiu, care a izbucnit într-un bloc locativ cu 9 nivele din orașul Soroca. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 19:09. Conform datelor înregistrate, un apartament cu două camere de la etajul 8 a fost cuprins de flăcări.

Flăcările au izbucnit într-un bloc din strada Ștefan cel Mare 132/1. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri, care au stabilit că focul a cuprins mai multe bunuri materiale păstrate pe balconul locuinței. În timpul intervenției, salvatorii au evacuat din apartamentele vecine 3 adulți și 5 copii, pentru a evita intoxicarea acestora cu produsele de ardere.

Pompierii au reușit localizarea arderii către ora 19:47. Incendiul a fost lichidat la ora 20:01. În urma incendiului, nicio persoană nu a avut de suferit, iar flăcările au distrus în totalitate bunurile materiale păstrate pe balconul apartamentului și parțial mai multe bunuri materiale dintr-o cameră de locuit cu dimensiunile de 20 m2. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Ar putea fi o imagine cu cer

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare, în aer liber şi text care spune „ACI POMPIERI POMPIERI Fย”

Ar putea fi o imagine cu interior

Ar putea fi o imagine cu foc

Ar putea fi o imagine cu interior

Ar putea fi o imagine cu interior

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, în aer liber şi text care spune „Oferta H!t ACI POMPIERI POMPIERI MPL”

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: