Începând cu 9 noiembrie, linia troleibuzului nr. 36 Chișinău-Ialoveni va fi prelungită
Full Article 2 minutes read

Începând cu 9 noiembrie, linia troleibuzului nr. 36 Chișinău-Ialoveni va fi prelungită

Începând cu 9 noiembrie mai mulți locuitori din orașul Ialoveni vor dispune de transport public, asta după ce linia de troleibuz nr. 36 Chișinău-Ialoveni, ce se deplasează până la sensul giratoriu din centrul orașului Ialoveni, va fi prelungită pe o distanță de încă 3 km.

Despre aceasta a scrie primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Astfel, din centrul orașului, spre direcția Mileștii Mici, vor fi amenajate încă două stații pe sens până la ieșirea din centrul raional.

Edilul punctează că prelungirea traseului a fost necesară deoarece în zona respectiva locuiesc un număr mare de cetățeni care nu au acces la transport public.

„Recent am discutat cu conducerea din Ialoveni și locuitorii orașului când am participat la lansarea a trei semafoare la ieșirea din oraș în apropierea stației terminus RTEC, atunci oamenii au spus că au mare necesitate de transport”, a declarat Ceban.

Amintim că anterior, primarul Ion Ceban a anunțat că pentru securitatea cetățenilor care locuiesc la ieșirea din Ialoveni, dar și a siguranței participanților la traficul rutier, au fost amenajate trei semafoare care vor dirija circulația, amenajate treceri pietonale și aplicate toate marcajele rutiere necesare. Totodată, administrația orașului Ialoveni va amenaja stațiile de așteptare necesare și stația terminus pentru angajații RTEC.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: