„Incită la ură și război”. Încă două site-uri, blocate de SIS
Full Article 40 second read

„Incită la ură și război”. Încă două site-uri, blocate de SIS

Serviciul de Informații și Securitate (SIS) a solicitat blocarea a două portaluri. Se menționează că moldnod.ru și rusnod.ru promovează informații ce incită la ură și război, în condițiile stării de urgență. 

Ordinul cu privire la blocarea site-urilor a fost semnat de directorul SIS Alexandru Musteața.

„Prezentul Ordin se transmite furnizorilor de rețea și/sau servicii de comunicații electronice, pentru a bloca în condițiile legii, imediat accesul utilizatorilor din Republica Moldova la sursele cu conținut online”, se arată în ordinul directorului Serviciului.

În cazul în care ați sesizat o informație ce incită la ură și război, în condițiile stării de urgență, o puteți raporta utilizând acest link.

Precizăm că, anterior, SIS a blocat accesul la următoarele site-uri:

sputnik.md

gagauznews.md

acasa-24.site

rta.md

flux.md

iurierosca.md

rosca.md

ehomd.info

indigolotos.info

svpressa.ru


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: