Îngrijitorul atacat de tigru la grădina zoologică din Chişinău și-a revenit din comă
Full Article 1 minutes read

Îngrijitorul atacat de tigru la grădina zoologică din Chişinău și-a revenit din comă

 Îngrijitorul de la grădina zoologică din Chişinău, care a fost atacat de un tigru, şi-a revenit din comă. Potrivit responsabililor de la Institutul de Medicină Urgentă, bărbatul rămâne însă, la terapie intensivă, transmite tvrmoldova.

Dorina Arseni, purtător de cuvânt, Institutul de Medicină Urgentă: „Pacientul în continuare se află la terapie intensivă. Spre bucuria noastră şi-a revenit din comă, reacţionează la semnalele medicilor şi urmează tratamentul potrivit stării lui de sănătate”.

Îngrijitorul de la Grădina Zoologică a fost atacat de tigru acum o săptămână, în timp ce a intrat în ţarcul special amenajat să cureţe zăpada. Directorul de la Grădina Zoologică a declarat anterior că îngrijitorul muncea de doar două luni acolo, iar pentru a linişti tigrul agresiv s-ar fi folosit de un stingător de incendiu.

A fost pornită o anchetă, iar dacă se va stabili că au fost încălcate regulile de securitate, persoanele vinovate vor fi sancţionate. În 2003, tot la Grădina Zoologică din Chişinău, s-a produs un caz asemănător. Un alt tigru i-a smuls mâna unei fetiţe care se apropiase prea mult de cuşca animalului.
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: