Interpretul Iurie Sadovnic a fost găsit împușcat în cap
Full Article 1 minutes read

Interpretul Iurie Sadovnic a fost găsit împușcat în cap

Interpretul Iurie Sadovnic a fost găsit împușcat în cap. Informația a fost confirmată pentru NM de către ofițerul de presă al poliției capitalei Natalia Stati pe 7 iunie.

Potrivit poliției, oamenii legii au fost anunțați la ora 14:21, de către soția acestuia. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, dar și medicul legist.

Forțele de ordine au stabilt că bărbatul în vârstă de 69 ani s-a împușcat în cap. Potrivit soției sale, interpretul a rămas singur acasă. La întoarcere, aceasta i-a depistat corpul neînsuflețit.

Din primele investigații, medicul legist nu a depistat alte semne de moarte violentă. Deocamdată nu este clar dacă cântărețul a lăsat vreun bilet de adio.

Iurie Sadovnic a fost apreciat, de-a lungul anilor, cu titlul de Artist emerit al RSSM (1984), cu Medalia „Meritul Civic” (1993), cu medalia „Mihai Eminescu” (2000), cu titlul de Artist al Poporului al Republicii Moldova (2011) și Ordinul Republicii (2015).

***

Sinuciderea este o decizie ireversibilă! În cazul în care aveți astfel de gânduri sau aveți nevoie de ajutor – apelați la Linia Verde Prevenire Suicid.

Chat anonim pe www pentruviata md – în zilele de lucru între 19.00-21.00

[email protected]

060806623

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: