Într-un tomberon din Chișinău a fost găsit cadavrul unui bebeluș. Ce spune poliția 
Full Article 40 second read

Într-un tomberon din Chișinău a fost găsit cadavrul unui bebeluș. Ce spune poliția 

Cadavrul unui nou-născut a fost depistat astăzi într-un tomberon din Chișinău. Informația a fost confirmată pentru NM de către ofițerul de presă al poliției capitalei, Svetlana Scripnic. 

Cazul fost înregistrat la Poliție în jurul orei 14:00, pe strada Serghei Lazo din capitală.

Potrivit ofițerului de presă, într-un tomberon s-a depistat cadavrul unui nou-născut. „Imediat la fața locului s-au prezentat serviciile specializate, poliție, ambulanță”, a precizat Scripnic.

Totodată, pe acest caz a fost inițiat un proces penal. La fel se petrec acțiuni de urmărire penală și investigații pentru a identifica mama bebelușului și a stabili toate circumstanțele.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: