Ion Ceban: Transportul public va fi sistat pe parcursul zilei de duminică
Full Article 2 minutes read

Ion Ceban: Transportul public va fi sistat pe parcursul zilei de duminică

Transportul public nu va circula pe parcursul zilei de duminică, 15 martie. Informația a fost anunțată de către primarul Ion Ceban, în timpul unei emisiuni de la postul național de televiziune. Edilul a precizat că transportul public își va relua activitatea începând de luni, 16 martie.

„Măsura a fost luată în contextul că e duminică și să evităm ieșirile în masă la plimbare, dacă nu este necesitate”, a precizat consilierul edilului, Natalia Ixari, pentru NM.

Ulterior, într-o postare pe pagina sa de Facebook, edilul a menționat că inițiativa de sămbătă, ca transportul să nu oprească în stațiile din preajama Pieței Centrale este ineficientă.

„Oamenii continuă să vină în masă la piață, parcuri, pentru a-și petrece timpul liber. Este o măsură necesară, pentru ca cetățenii să stea acasă în contextul declarării Codului Roșu, anunțat ieri de guvern. Centrul orașului este plin cu oameni de dimineață, oamenii vin din suburbii. Unica soluție la ziua de astăzi de a evita infecțiile cu coronavirus este să stăm acasă”, a notat edilul.

Am luat decizia ca pe parcursul zilei de mâine transportul public să fie sistat, iar de luni va fi reluat.Ideea de…

Geplaatst door Iv Ceban op Zaterdag 14 maart 2020

Amintim că primăria municipiului Chișinău a operat modificări în circulația transportului public care traversează zona centrala a capitalei, în contextul evitării aglomerării în preajma Pieței Centrale și a respectării măsurilor de protecție pentru prevenirea infectării prin COVID-19. 

Anterior, autoritățile municipale au anunțat despre închiderea Pieții Centrale din capitală.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: