Igor Dodon a redevenit socialist cu acte în regulă, chiar în ziua când Maia Sandu a preluat funcția de președinte
Full Article 2 minutes read

Igor Dodon a redevenit socialist cu acte în regulă, chiar în ziua când Maia Sandu a preluat funcția de președinte

Fostul președinte Igor Dodon și-a restabilit calitatea de membru al Partidului Socialiștilor (PSRM). Într-o postare pe pagina sa de Facebook, politicianul a menționat că acest lucru s-a întâmplat pe 24 decembrie.

Igor Dodon a anunțat că, pe 28 decembrie, s-a desfășurat ședința de lucru a conducerii Partidului Socialiștilor, în cadrul căreia s-au discutat planurile și prioritățile formațiunii pentru ultimele zile ale anului 2020. Aceasta a avut loc imediat după consultările fracțiunii PSRM cu președinta țării, Maia Sandu.

La ședința de lucru a conducerii PSRM au participat președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, secretarul executiv al partidului, Vlad Batrîncea, liderul fracțiunii parlamentare a PSRM, Corneliu Furculiță, vicepreședintele Comisiei economie, buget și finanțe, Petru Burduja.

Conducerea PSRM a discutat și despre pregătirile pentru Congresul al XVI-lea al formațiunii, care se va desfășura la 30 decembrie curent.

Igor Dodon a menționat și faptul că a redevenit membru al PSRM pe 24 decembrie. Reiese că acest lucru s-a întâmplat în aceeași zi în care Maia Sandu a fost învestită în funcția de președinte al țării.

Conform Constituției, șeful statului nu poate să fie membru de partid.

Am participat la ședința de lucru a conducerii Partidului Socialiștilor, în cadrul căreia s-au discutat planurile…

Publicată de Igor Dodon pe Luni, 28 decembrie 2020

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: