Joe Biden și-a fracturat piciorul, în timp ce se juca cu câinele. Donald Trump a publicat un video cu acesta
Full Article 2 minutes read

Joe Biden și-a fracturat piciorul, în timp ce se juca cu câinele. Donald Trump a publicat un video cu acesta

Președintele ales Joe Biden a alunecat în timp ce se juca cu câinele său, Major, și are fracturi la oasele de la mijlocul tălpii. Prin urmare, pentru câteva săptămâni, acesta va trebui să poarte o orteză specială, a anunțat duminică medicul său personal, Kevin O’Connor, scrie Digi24.

Inițial, radiografia cu raze X nu a evidențiat o fractură, dar apoi i s-a făcut un computer tomograf care a confirmat diagnosticul: mici fracturi (fracturi de stres) la două dintre cele trei oase tarsiene.

Biroul președintelui ales anunțase că acesta și-a luxat glezna sâmbătă, în timp ce se juca cu câinele său, dar că din „precauție extremă” va fi examinat de un ortoped. Joe Biden a fost examinat ulterior de un specialist în ortopedie din Newark, Delaware. Reporterii care l-au însoţit au fost ţinuţi în autobuz şi nu l-au putut vedea pe preşedintele ales intrând în clădire, scrie Reuters.

Duminică seara, președintele în exercițiu Donald Trump a scris pe Twitter „Fă-te bine repede!” și a repostat un filmuleț în care Joe Biden este surprins în timp ce iese șchiopătând din clinica ortopedică și intră într-o mașină.

Familia Biden are doi ciobănești germani: Major și Champ.

La cei 78 de ani împliniți în noiembrie, Joe Biden va fi cea mai în vârstă persoană care va prelua preşedinţia americană, în ianuarie 2021.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: