Kadîrov a anunțat că își trimite cei trei fii minori în prima linie a războiului din Ucraina. Unul are doar 14 ani
Full Article 2 minutes read

Kadîrov a anunțat că își trimite cei trei fii minori în prima linie a războiului din Ucraina. Unul are doar 14 ani

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a declarat că fiii lui minori, cu vârsta cuprinsă între 14 și 16 ani, în curând vor pleca la război în Ucraina. Potrivit lui Kadîrov, pregătirea militară a copiiilor săi a început „cu mult timp în urmă, aproape de la o vârstă fragedă”, iar acum „a venit momentul să se prezinte într-o adevărată bătălie”. 

„Ahmat, Eli și Adam sunt gata să-și aplice abilitățile și nu glumesc. A venit timpul să se prezinte într-o luptă reală, iar aceasta este dorința lor, eu doar o salut. În curând, ei vor merge în prima linie și se vor afla pe cele mai dificile secțiuni ale liniei de contact”, a spus Kadîrov.

Liderul cecen a precizat că fiii săi urmează o pregătire militară încă din copilărie. Pe lângă bazele teoretice, ei învață să manevreze diferite arme și să le folosească la orice distanță.

„Întotdeauna am crezut că scopul principal al oricărui tată este să insufle fiilor săi frica de Dumnezeu și să-i învețe să-și protejeze familia, oamenii, Patria. Vrei pace, pregătește-te de război”, a adăugat Kadîrov.

Amintim că Vladimir Putin a anunțat pe 21 septembrie mobilizare „parțială”. Acesta a precizat că vor fi vizați, în primul rând, cei care au efectuat serviciul militar în cadrul forțelor armate, au anumite specializări militare și experiență. După ce a început valul de mobilizări, presa rusă a denunțat numeroase cazuri în care au fost mobilizați oameni care nu corespund criteriilor necesare. 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: