Kievul reacționează la anunțul jurnalistului care l-a intervievat pe Putin: Zelenski are alt program
Full Article 1 minutes read

Kievul reacționează la anunțul jurnalistului care l-a intervievat pe Putin: Zelenski are alt program

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, nu va acorda niciun interviu lui Tucker Carlson, controversatul jurnalist american care l-a intervievat pe Putin. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al liderului de la Kiev, Serghei Nichiforov, după ce Carlson a declarat că ar urma să-l intervieveze pe Vladimir Zelenski. 

Domnul Tucker Carlson ar trebui să-și verifice mai atent sursele din FSB (Serviciul Federal de Securitate al Rusiei – n. r.). Președintele Ucrainei are un cu totul alt program, iar Tucker Carlson nu figurează în acesta”, a scris Serghei Nichiforov pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că, pe 4 iulie, Tucker Carlson a anunțat că ar urma să realizeze un interviu cu președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski. Jurnalistul a declarat că ar fi încercat timp de doi ani să obțină acest interviu.

Tucker Carlson este un comentator politic conservator american și scriitor care a moderat emisiuni de discuții politice. În luna februarie, Carlson a provocat discuții aprinse în toată lumea după publicarea unui interviu cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, despre invazia rusă din Ucraina. Cum a comentat presa străină interviul cu Putin – AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: