Krasnoselski neagă informațiile potrivit cărora ar fi lansate rachete de pe teritoriul regiunii transnistrene
Full Article 1 minutes read

Krasnoselski neagă informațiile potrivit cărora ar fi lansate rachete de pe teritoriul regiunii transnistrene

Liderul de la Tiraspol Vadim Krasnoselski a declarat pe 6 martie că trupele ruse din regiune nu au efectuat atacuri cu rachete spre aeroportul din Vinița. Mai devreme, mass-media ucraineană a scris despre aceasta. Krasnosleski a subliniat că informația este falsă, iar situația pe malul stâng este „stabilă și controlată”.

„Aceasta este o minciună și provocare fără rușine. Declar cu responsabilitate că militarii ruși de menținere a păcii și militarii Grupului Operațional al Forțelor ruse din Transnistria se află în locuri de desfășurare permanentă și nu au nicio legătură cu bombardarea aeroportului din orașul ucrainean Vinița”, a scris Krasnoselski, pe Telegram.

Ministerul Apărării al Republicii Moldova la fel a infirmat lansarea de rachete deasupra aeroportului din Vinița de pe teritoriul regiunii transnistrene pe teritoriul Ucrainei.

De menționat că informația precum că aeroportul din Vinița a fost bombardat de pe teritoriul Transnistriei a început să fie publicată de canalele mass-media și Telegram din Ucraina cu referire la Televiziunea Militară din Ucraina.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: