Lapoviță slabă și minime de până la -3°C. Cum va fi vremea săptămâna viitoare
Full Article 1 minutes read

Lapoviță slabă și minime de până la -3°C. Cum va fi vremea săptămâna viitoare

Săptămâna viitoare, în centrul Republicii Moldova, temperaturile vor oscila între 0°C și 5°C. La nord, începând cu ziua de luni și până joi, minima va fi de -3°C iar pentru ziua de joi este prognozată lapoviță slabă. În sudul țării, minima va fi între 2°C și 5°C. Datele se regăsesc în prognoza elaborată de Serviciul Hidrometeorologic de Stat din Republica Moldova. 

În centrul țării, temperaturile vor oscila între 0°C și 5°C. Începând cu ziua de luni și până sâmbătă, maxima zilei va fi între 3°C și 5°C. Minima, începând cu ziua de luni și până joi, va fi de 0°C. Iar vineri și sâmbătă 3°C.

În partea de nord a țării, pe parcursul săptămânii maxima termică va oscila între 0°C și 2°C. Minima, începând cu ziua de luni și până joi, va fi de -3°C iar vineri și sâmbătă 0°C. Pentru ziua de joi, 14 decembrie, este prognozată lapoviță slabă.

În sudul țării, săptămâna viitoare maxima termică va oscila între 5°C și 7°C, iar minima între 2°C și 5°C.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: